RESTAURANT TERRASSEN

frisk-salat

                                           Plantebaseret buffet

Restauranten er åben for alle – både dig som er på centret som kursist – og dig som kommer forbi som gæst. I sommerperioden 27. juni til 8. august 2020 har restauranten åben hver aften kl. 17.00 – 18.00 og vi serverer også varm frokost fra kl. 12.45 – 13.30 og morgenmad kl. 8.30 – 9.15.

Forår og efterår serveres aftenbuffeten kl. 17.30 på alle foredrags-, konference- og kursusdage.

Vores madkultur og formål                                                                                                   Arbejdskraften i restauranten består primært af frivillige ledet af en kok. De frivillige kommer især om sommeren fra flere forskellige lande i verden, og de bringer tit inspiration med sig fra alverdens køkkener, hvilket afspejler sig i vores alsidige menúkort.

Vi finder glæde i at bryde de dogmatiske fordomme om plantebaseret mad og skaber velsmagende og varierede menúer, der tiltaler alle uanset hvilken madkultur man kommer fra.

Vi ser det som en del af vores formål, at hjælpe folk til, selv at få lyst og inspiration til at give sig i kast med den plantebaserede madlavning derhjemme.

Råvarer og det gode samarbejde
I køkkenet bruger vi gode, friske og primært økologiske/biodynamiske råvarer og laver maden fra bunden. Vi arbejder på, at give vores gæster en god oplevelse ved at servere en sund, farverig og velsmagende mad. Vi har fokus på at skabe et positivt arbejdsmiljø for alle i køkkenet, så man får oplevelsen af, at kunne bidrage med sin arbejdskraft på en meningsfuld og givende måde.


Banner_groen_47x56Se vores Kontrolrapporter og Elite Smiley fra
Fødevarestyrelsen


Sommerens åbningstider og menu | Forårets åbningsdage | Efterårets åbningsdage

Forår og efterår

Plantebaseret aftenbuffet
I foråret og efteråret er restauranten åben i de fleste weekender og på alle kursusdage. Her bydes der på en meget velsmagende og spændende plantebaseret buffet til kr. 95,- hver aften kl. 17.30.

Forårets åbningsdage | Efterårets åbningsdage

Sommer

I højsæsonen – under vores 6 ugers sommerkurser er restauranten åben alle dage.

Søndag til fredag serveres der tre måltider. På ankomst / afrejsedagen lørdag åbner restauranten først til aftenmåltidet. Gæster kan dog købe en frokostsandwich i caféen om lørdagen (undtagen d.27.6)

Børn mellem 5-12 år spiser til halv pris og børn under 5 år spiser helt gratis.

image_pdfimage_print