Restaurant & café

Terrasse

Restaurant Terrassen byder på dejlig vegetarisk mad, lavet fra bunden af friske, økologisk råvarer. Under sommerens 6 ugers kurser har Terrassen åbent hele dagen, bortset fra lørdag hvor der først åbnes til aften. For- og efterår er der åbent om aftenen i de fleste weekender og på alle kursusdage.
Menukort og åbningstider

Banner_groen_47x56Se vores Kontrolrapporter og Elite Smiley fra
Fødevarestyrelsen

.

cafe-klint

Café Klint Vores ny café har åbent dagligt hele sæsonen igennem. Her serverer vi økologiske varme og kolde drikke samt frugt, snacks og lidt sødt til ganen. På kursusdage og visse andre dage serveres desuden frokostsandwich, kager og andet godt fra Terrassens køkken.
Menukort og åbningstider

Banner_gul_47x56Se vores kontrolrapport og smiley
fra Fødevarestyrelsen her

.

Vegetarisk, økologisk og bæredygtigt
Det er en hjertesag for os at anvende økologiske og bæredygtige produkter i køkkenet og caféen. Vi laver sund og velsmagende vegetarisk mad, der bestemt ikke er kedelig. Bæredygtig og ideel føde Konceptet er en naturlig følge af Martinus’ bog Den ideelle føde, der beskriver, hvorfor den vegetariske føde er sundere end den animalske og hvilke konsekvenser det har at slå dyr ihjel. Vi har føjet økologi og bæredygtighed til, da dette skaber de bedst mulige betingelser for mennesker og miljø både nu og i fremtiden.

kitchenbook-2016-forsudeFrivillig medarbejder i restauranten eller i cafeen
Hvis du har interesse i at arbejde med sund og vegetarisk mad kan du læse mere på siderne om frivillige medarbejdere eller kigge lidt i “Køkkenbogen“, der er en vejledning er en vejledning til frivillige medarbejdere i køkkenet i Martinus Center.

image_pdfimage_print