Ankomst og afrejse

Ankomst
– forår og efterår er der adgang til din bolig fra kl. 15.00
– sommer 2020 er der pga Corona først adgang til din bolig fra kl. 15.00

Ved ankomsten vil du i receptionen få information om kursus og bolig samt få udleveret nøglen. I receptionen kan du også betale for opholdet, leje sengetøj, leje cykel og ordne alle andre praktiske ting omkring opholdet. Om sommeren er der studierådgivning og tilmelding til studiekreds i receptionen.

Afrejse og rengøring
– forår og efterår skal boligen være rengjort og rømmet kl. 11.00 eller når kurset slutter
– sommer skal boligen være rengjort og rømmet senest kl. 11.00
Der er ikke inkluderet rengøring i priserne, så du bedes aflevere din bolig i pæn rengjort stand. Slutrengøring kan bestilles i receptionen senest dagen før afrejse og koster kr. 400 for enkeltværelser og kr. 500 for huse og dobbeltværelser m.m. Efterlades boligen i ikke rengjort stand sender vi en regning på kr. 600!

Om ferie- og kursusboligerne
Mange af vore boliger er ældre, men hyggelige og velfungerende. Martinus Center bliver drevet ud fra den betragtning at holde så lave priser, at så mange som muligt – uanset økonomisk baggrund – kan få glæde af et ophold.

Derfor har vi også overladt det til gæsterne selv at klare rengøringen under opholdet og beder venligt om at alle vore gæster respekterer denne ordning og efterlader lejemålet pænt og rengjort til glæde for den næste gæst.

image_pdfimage_print