Sommerkurser 2019

Sommerkurserne afholdes over 6 uger
fra lørdag den 29. juni til og med lørdag den 10. august 2019

Reserver sommer kursus her

Sommer uge 1 er særlig egnet for de, der ønsker at få overblik over kosmologien. Hver dag følges et gennemgående emne fra morgen til aften og man kan få fuldt udbytte af undervisningen selvom man ikke har noget forudgående kendskab til Martinus Kosmologi.

Se sommerens menu på Restaurant Terrassen her


Sommer uge 1
TEMA : Er livsmysteriet løst?
lørdag den 29. juni – lørdag den 6. juli 2019

Sommeruge 2
TEMA : Et kærligt samfunds tilblivelse
Lørdag den 6. juli – lørdag den 13. juli 2019

Sommer uge 3
TEMA : Naturen som læremester
lørdag den 13. juli – lørdag den 20. juli 2019

Sommeruge 4
TEMA: Selvstændighed og samhørighed
lørdag den 20. juli – lørdag den 27. juli 2019

Sommeruge 5
UGE 5: De store tanker i hverdagen
lørdag den 27. juli – lørdag den 3. august 2019

Sommer uge 6
UGE 6: At håndtere en udfordrende skæbne
lørdag den 3. august – lørdag den 10. august 2019


Martinus Festdag lørdag den 10. august 2018
Som fejring af Martinus’ fødselsdag og som afslutning på sommersæsonen i Klint afholdes der hvert år en sammenkomst med taler og underholding i foredragssalen. Pausen holdes på Restaurant Terrassen, der byder på kaffe, te og et stort kagebord.

Undervisningen er åben for alle
Undervisningen er bygget op over 6 forskellige ugetemaer og består af foredrag og studiegrupper. Der kræves ingen forudgående kendskab til Martinus Kosmologi for at deltage. Således er der hver uge en studiegruppe, hvor mindre erfarne kursister kan deltage med fuldt udbytte. Foredragene bliver så vidt muligt simultantolket til dansk og svensk. Der er desuden adgang til teleslynge.

sommerdag

Internationale uger
De to sidste uger, uge 5 og 6 er internationale uger, hvor der også er foredrag og studiegrupper på engelsk. Foredragene tolkes i disse to uger til engelsk og efter behov til andre sprog.

Engelsk studiegruppe i uge 4
Sommeren 2019 tilbyder vi engelsksproget studiegruppe også i uge 4, parallelt med de danske og svenske grupper. Den er åben for alle interesserede, også skandinaver.

sommerstemning

Undervisning og bolig
Sommerundervisningen koster kr. 1.300 pr. uge (Studiekort, der dækker alle foredrag og deltagelse i studiekreds.) Kursister kan vælge at bo hjemme eller leje en bolig i Centeret. Alle boligpriser er angivet eksl. studiekort. Da alle boliger er forbeholdt kursister under sommerens kurser, skal der altid betales for mindst ét studiekort, hvis man ønsker at leje en bolig i denne periode. Den eneste undtagelse gælder for enlige forældre med børn under 12 år, der kan nøjes med at betale særskilt for de foredrag, de overværer, såfremt de ikke deltager i en studiegruppe. Deltagelse i en studiegruppe kræver altid studiekort.

Reservation af kursus bolig
Centeret råder over en række værelser og små lejligheder i Pavilloner og mindre huse og nogle hyggelige sommerhuse. Desuden har man muligheden for at campere. I sommerperioden er der også mulighed for at deltage i frivilligt arbejde.

Sommerens temaer

opdateres

Her kan du se sommerens studiegrupper

Reserver sommer kursus her