SOMMERKURSERNE 2020

Sommerkurserne afholdes over 6 uger
fra lørdag den 27. juni til og med fredag den 7. august 2020

RESERVER DIN SOMMERBOOKING HER


Sommer uge 1
TEMA : En kærlig livsanskuelse
Lørdag den 27. juni – fredag den 3. juli 2020

Sommeruge 2
TEMA : At forstå sig selv
Lørdag den 4. juli – fredag den 10. juli 2020

Sommer uge 3
TEMA : Det menneskelige fællesskab
Lørdag den 11. juli – fredag den 17. juli 2020

Sommeruge 4
TEMA: Den usynlige verdens nærvær
Lørdag den 18. juli – fredag den 24. juli 2020

Sommeruge 5
UGE 5: Livets mening
Lørdag den 25. juli – fredag den 31. juli 2020

Sommer uge 6
UGE 6: Fra mystik til åndsvidenskab
Lørdag den 1. august – fredag den 7. august 2020


Martinus Festdag lørdag den 8. august 2020
Sommersæsonen afsluttes med en festlig sammenkomst på Martinus Center Klint, hvor vi fejrer Martinus kosmologi. Samtidig fejrer vi Martinus’ fødselsdag, som er den 11. august. Programmet for dagen ligger endeligt fast ca. 1. juli, og indeholder bl.a. information fra Rådet, taler og underholdning i foredragssalen – og te, kaffe og kagebord på Restaurant Terrassen.

Undervisningen er åben for alle
Undervisningen er bygget op over 6 forskellige ugetemaer og består af foredrag og studiegrupper. Der kræves ingen forudgående kendskab til Martinus Kosmologi for at deltage. Således er der hver uge en studiegruppe, hvor mindre erfarne kursister kan deltage med fuldt udbytte. Foredragene bliver så vidt muligt simultantolket til dansk og svensk. Der er desuden adgang til teleslynge.

sommerdag

Internationale uger
De to sidste uger – uge 5 og 6 er internationale uger, hvor der også er foredrag og studiegrupper på både engelsk, tysk og hollandsk.

sommerstemning

Undervisning og bolig
Sommerundervisningen koster kr. 1.300 pr. uge (Studiekort, der dækker alle foredrag og deltagelse i studiekreds.) Kursister kan vælge at bo hjemme eller leje en bolig i Centeret. Alle boligpriser er angivet eksl. studiekort. Da alle boliger er forbeholdt kursister under sommerens kurser, skal der altid betales for mindst ét studiekort, hvis man ønsker at leje en bolig i denne periode. Den eneste undtagelse gælder for enlige forældre med børn under 12 år, der kan nøjes med at betale særskilt for de foredrag, de overværer, såfremt de ikke deltager i en studiegruppe. Deltagelse i en studiegruppe kræver altid studiekort.

Reservation af kursus bolig
Centeret råder over en række værelser og små lejligheder i Pavilloner og mindre huse og nogle hyggelige sommerhuse. Desuden har man muligheden for at campere. I sommerperioden er der også mulighed for at deltage i frivilligt arbejde.

Her kan du se sommerens studiegrupper

RESERVER DIN SOMMERBOOKING HER

image_pdfimage_print