Et nyt verdensbillede – for alle

Den lyse stemning, den skønne natur og inspirationen fra Martinus. Der er mange grunde til at besøge Martinus Center Klint, og de fleste opdager, at der er endnu flere grunde til igen og igen at vende tilbage til denne lille plet i Odsherred, hvor Martinus’ Verdensbillede møder os i dejlige omgivelser.

For dem, der har lyst til at vide mere om Martinus verdensbillede, byder Martinus Center på en lang række kurser og foredrag.

Weekend kursus

 

Her finder du alle foredrag og kurser i 2019

forår | sommer | efterår

Lørdagsforedrag afholdes mange lørdage forår og efterår kl. 14.30 på Restaurant Terrassen

FORÅR | EFTERÅR

Alle er velkomne og foredragene er altid tilrettelagt så man ikke behøver forudgående kendskab til Martinus’ kosmologi for at kunne deltage med udbytte. (Ingen tilmelding).
Pris kr. 85,- inkl. kaffe og te i pausen.

Efter foredragene kan man købe VEGETARISK AFTENBUFFET til kr. 95


Har du lyst til at vide mere om Martinus Kosmologi?
I så fald har du virkelig noget at glæde dig til, for det kan let udvikle sig til en stimulerende livslang interesse, som udfordrer ens forståelse af tilværelsen og verden omkring os. Det er vigtigt at have for øje, at Martinus’ værk er et åbent tilbud til alle interesserede – uden nogen form for tilknyttet foreningsdannelse eller medlemskab.
Martinus brugte gerne selv udtrykket: ”Tag det af det, du kan bruge, og lad resten ligge”.

Et frit studium!
Det er helt frit, hvordan du ønsker at tilegne sig Martinus verdensbillede. Martinus opfordrede selv til, at man skal tage det med fra kosmologien, som man kan bruge og lade resten ligge. Der er altså ikke tale om en religion eller trosretning, og der er ikke på nogen måde tilknyttet særlige leve- eller kostregler, eller andet du skal følge, for at kunne studere kosmologien og lade dit liv inspirere heraf. Alle – uanset baggrund og religiøs orientering – er velkomne på Martinus Institut og Martinus Center Klint.

Her kan du se nogle korte intro video


refugieFerie - og refugieophold i Klint
Gå på opdagelse i centret - der er masser af muligheder for at lære Martinus Kosmologi at kende - eller du er velkommen til at slappe af, holde ferie og beskæftige dig med lige det du ønsker. Vi er klar med inspiration og praktisk information til dit ophold i Klint.

Du kan vælge mellem sommerhuse til kr. 400,- pr døgn (+ el forbrug) eller et værelse i en af pavillonerne til kr. 275,- pr. døgn. læs mere her

Vi vil selvfølgelig gøre alt for, at du får et ophold i Klint fyldt med gode oplevelser. I år kan vi blandt andet præsentere dig for et nyt, udvidet refugieophold, der giver dig mulighed for selv at sammensætte dit studium.


Rec cafe fra vej

Oplev Klint som frivillig medarbejder
Som frivillig medarbejder bliver man en del den helt særlige stemning og kærlige atmosfære, der kendetegner centret. Martinus var selv et meget glad, humørfyldt og fordomsfrit menneske med et positivt livssyn og med "højt til loftet", og det er netop denne ånd, som vi ønsker skal herske blandt medarbejdere og kursister og herved være med til at gøre Martinus Center til noget særligt.

Et ophold som frivillig byder på rig mulighed for et inspirerende socialt samvær, hygge og dejlige naturoplevelser. Om aftenen arrangeres der foredrag, og under sommerkurserne kan du som frivillig medarbejder deltage i undervisningen i den grad, som din arbejdstid tillader det. Det frivillige arbejde er for mange en god indgangsvinkel til Kosmologien.

Køkkenholdet

Kurser i Klint | Ferieboliger | Bliv frivillige i Klint | Booking af kurser og bolig | Restaurant og Cafe