Foredrag foråret 2020

Foredragene afholdes lørdag eftermiddage
kl. 14.30 på Restaurant Terrassen
Alle er velkomne og foredragene er altid tilrettelagt så man ikke behøver forudgående kendskab til Martinus’ kosmologi for at kunne deltage med udbytte. (Ingen tilmelding).
Pris kr. 85,- inkl. kaffe og te i pausen.

Påsken: Desuden er der offentlige aftenforedrag i påsken.

Forårets foredrag

Foredrag
Marin Hansen
Lørdag kl. 14.30
28. marts 2020
Møder med Gud
Martinus skriver, at vi kan møde Gud overalt, i det store som i det små, i hverdagens trummerum og i store åndelige oplevelser. Foredraget giver dig eksempler på, hvor og hvordan mødet med Gud kan ske, og hvordan vi kan styrke vores gudskontakt.
Foredrag
Tryggvi Gudmundsson
Lørdag kl. 14.30
11. april 2020
Verden i dag
Verden oplever kriser som aldrig før. Ifølge Martinus står menneskeheden overfor store udfordringer, hvor vi efterhånden bliver konfronteret med vores forældede menneskesyn. Han forudså, at mantraet om, at den stærkeste overlever, med tiden vil blive afløst af et mere humant menneskesyn. Det vil bane vej for en verden med samarbejde mellem nationer og individer og en retfærdig økonomi præget af princippet om “lige værdi for lige værdi”.
Foredrag
Ole Therkelsen
Lørdag kl. 14.30
25. april 2020
At have tillid til livet
Mange ser ikke på livet og fremtiden med glæde. De er bekymrede for, hvordan det skal gå med arbejde, økonomi, sygdom, familieliv osv. Men negative tanker er årsag til unaturlig træthed og udbrændthed. Derfor gælder det om at blive ven med livet og forstå, at livet er til for dig. At livet er en fordel for dig. Og at livet vil dig noget godt.
Foredrag
Ingvar Haubjerg Nielsen
Lørdag kl. 14.30
9. maj 2020

Alt viser sig at være det mest fuldkomne i øjeblikket
Åndsvidenskaben er et på én gang optimistisk og realistisk verdensbillede. Igennem analyser og argumenter viser Martinus, hvordan det er både muligt og fornuftigt at nære et begrundet håb for en bedre og lysere fremtid for det enkelte menneske og planeten Jorden. Men udover håbet er der også gode grunde til at glæde sig over livet her og nu!
Foredrag
Lene Jeppesen
Lørdag kl. 14.30
23. maj 2020
Idealsamfundet skabes af os
Det menneskelige fællesskab er udgangspunkt for al sameksistens i den fysiske verden. Vi er her for at lære at omgås hinanden så fuldkomment, at livet bliver ren salighed og lykke. Desværre bygger vi alt for ofte vores fællesskab på gamle samværsformer, der nedstammer fra dyreriget – og det er vores tids voldsomme uro et resultat af. Men langsomt dæmrer det for os, at en ny verdensorden er på vej.
Foredrag
Kenneth Ibsen
Lørdag kl. 14.30
13. juni 2020
Livets substanser
Åndsvidenskaben fortæller os, at alle levende væsener udgør en evig realitet. Men som mennesker oplever vi livet ud fra et jordisk perspektiv, hvor alt er ved at blive forvandlet. Derfor kan det være svært for os at begribe livets uendelige udtryksformer, som Martinus også kalder livets “usynlige substanser”. I foredraget gennemgår vi livets substanser og undersøger dermed livets kosmiske kemi.

Restaurant Terrassen

IMG_0527

Efter foredragene er Restaurant Terrassen åben og byder
Kl.17.30 på vegetarisk buffet til kr. 95,-