KONFERENCEN ER AFLYST PGA CORONA SITUATIONEN !!!

Weekend konference v/ Jens Christian Hermansen m. fl.
Lørdag 2. maj kl. 10.00-17.15
Pris m/ bolig kr. 625 | u/ bolig kr. 350

Tilmelding | Praktiske oplysninger om kursus og bolig

Der kan tilkøbes frokost og aftensmad lørdag. ___________________________________________________________________________________________

Har det nuværende økonomiske system spillet fallit – og kan vi skabe et nyt, bæredygtigt økonomisk system?

Det er de spørgsmål, vi forsøger at besvare denne lørdag på Martinus Center Klint. Vi ser i dag massive ødelæggelser af natur, dyreliv og økosystemer. Samtidig er verden præget af arbejdsløshed, fattigdom, sult, fedme, stress og sygdom.

Penge er naturligvis vigtige. Men er det kun det, der har en pris, der har værdi? Eller har vi behov for at revurdere ikke bare vores økonomi, men også vore værdier? Fra stadig flere sider bliver der netop nu eksperimenteret med alternative økonomiske modeller. Nogle af begreberne, som er i spil, er: deleøkonomi, cirkulær økonomi, lokale valutaer, reformer af pengesystemet, borgerløn og det pengeløse samfund. Der er også nye teknologier, der er ved at revolutionere vores verden, men er de en del af problemet eller løsningen?

Til konferencen sætter vi fokus på nogle af de nye initiativer, og vi ser på, hvad Martinus siger om fremtidens økonomi og samfund. Der vil i dagens løb være både oplæg, workshops og dialog. Gæstetaler er bl.a. Rune Wingård, samfundsforsker og underviser i bæredygtig økonomi på Roskilde Universitet.

Konferencier: Jens Christian Hermansen

Vel mødt til en indholdsrig dag!


Man kan læse om konferencerne på Martinus Institut og på Martinus Center her


Konferencen afholdes på
Martinus Center Klint
Klintvej 69, Klint
DK-4500 Nykøbing Sjælland.

image_pdfimage_print