KURSET ER AFLYST PGA CORONA SITUATIONEN !!!

4-dageskursus – retræte v/ Eigil Kristensen, Tryggvi Gudmundsson og Marin Hansen
d.29. maj – 1. juni 2020 | fredag kl. 19.00 – mandag kl. 12.00 (Pinsen)
Pris 2.025 m/bolig og 1.200 u/bolig.
Tilmelding | Praktiske oplysninger om kursus og bolig


Martinus mener, at det er tænkningen, der afgør, hvilke handlinger Pinseretræten er tre dages fælles fordybelse, der veksler mellem foredrag, refleksion, naturoplevelser, samtaler og hyggeligt socialt samvær. I år er temaet Indre fred. Vi lever i en urolig verden. Politisk og økonomisk er der mørke skyer næsten hele horisonten rundt.

Stress, angst og bekymringer plager befolkningen i en grad, vi sjældent har set før. I en sådan tid er det vigtigere end nogensinde, at vi bevarer vores indre fred og balance, så vi kan klare de udfordringer, vi møder. På retræten arbejder vi med, hvordan Martinus kan hjælpe os med at forstå årsagerne til verdens mange problemer og meningen med de lidelser, de medfører.

Martinus skriver:
“Igennem Deres daglige oplevelser og navnlig igennem de bitre, lidelsesfulde og smertelige erfaringer, bibringes Deres mentalitet den modenhed, der er betingelsen for, at en begyndende skabelse af fred i Deres indre kan finde sted.”                                                                                      (fra “Kosmisk bevidsthed”, artikel 1, kap. 9.)

Martinus mente, at vi ved at styrke vores indre fred også styrker vores kærlighedsoplevelse – og at netop kærligheden er nøglen til at forstå universets indretning:
“Kun igennem kærligheden til sin næste kan man se den kærlighed, hvormed universet styres og ledes. Og med denne kærlighed igennem tanke, sjæl og sind er vi blevet ét med Guds ånd. Vor vej hen over verdener, solbyer og mælkeveje, vor vej hen over tiden og rummet vil da være en evig pinseglans over livet, thi vi er blevet ét med Guds stråleglans.”                                             (fra “Pinseglans over livet”)

Vi glæder os til at se jer alle – Vel mødt til retræte og hygge!

De kærligste hilsener fra Marin Hansen, Tryggvi Gudmundsson og Eigil Kristensen

Programmet for kurset: Weekendkursus_Pinseretraeten


  • Der er check-in i receptionen fra kl. 15, hvor du får udleveret nøgle og kursusmateriale.
  • Restaurant Terrassen byder på alle kursusdage kl. 17.30 (også ankomstdagen) på vegetarisk buffet til kr. 95,-
  • Man sørger selv for morgenmad og frokost, dog kan man kl. 12.00 købe sandwich i cafeen samt selvfølgelig kaffe, te, kolde drikke og snacks.
  • Cafeen har åben dagligt kl. 12.00 – 16.00.
  • Selve kurset indledes kl. 19 med velkomst på Restaurant Terrassen, hvor der også bydes på te og kaffe.
  • Sengelinned og håndklæder medbringes eller lejes i receptionen.
  • Boligen afleveres rengjort til næste gæst eller rengøring kan bestilles i receptionen ved ankomst.

Kurset afholdes på
Martinus Center Klint
Klintvej 69, Klint
DK-4500 Nykøbing Sjælland

image_pdfimage_print