Frivillig medarbejder om sommeren

KøkkenholdetTilmelding som frivillig

Før du kan starte som frivillig, skal du tilmeldes på
e-mail klintfrivillig@martinus.dk
eller ring til Charlotte Anderson mobil 22 47 93 37 (hverdage 9-16), der også kan svare på eventuelle spørgsmål.

Hent siden som PDF: Velkommen sommer frivillig

Vi afholder sommerens 6 ugekurser hvert år i juli og august. Arbejdsugerne følger kursusugerne og går fra lørdag til lørdag. Man tilmelder sig for mindst en uge, og som frivillig kan du deltage i undervisningen i den udstrækning som dit arbejde tillader det. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige arbejdshold i køkkenet og rengøringen, pasning af udendørsarealer, arbejde i receptionen og cafeen samt i teknikken.

Ankomst og orienteringsmøde
Arbejdsugen er fra lørdag kl. 13.00 og slutter når dit hold er færdigt fredag. Man skal være ude af sin medarbejderbolig senest lørdag kl. 11.00.

Der er orienteringsmøde om lørdagen kl. 13.00 på Restaurant Terrassen, hvor du bliver tildelt hold og får alle informationer om arbejdet. Du får her mulighed for at hilse på dem du er på hold med og på din kontaktperson, der er fortrolig med samarbejdskulturen i centeret og med arbejdsopgaverne.

Har du ikke mulighed for at komme til mødet, kitchenbook-2016-forsudeså vær sød at ringe til Charlotte på 22 47 93 37.

Ved ankomsten henvender du dig i receptionen hvor du betaler og får udleveret medarbejderkort og nøgle til din bolig.

Køkkenholdene
I Køkkenbogen kan du læse om arbejdshold, hygiejneregler, kostprincipper, medarbejdergoder og meget andet. Der kan følge ekstra rengøringsopgaver med, hvis ”normeringen” på holdet tillader det. Du finder køkkenbogen her.

Du kan vælge mellem forskellige køkkenhold: Grønsagsholdet, grød/brødbagning, frokostholdet, aftensmaden, kageholdet, opvasken eller caféen.

Bolig
Du bliver tildelt en bolig, der kan være en campinghytte eller et værelse i Fyrrebakken, Annexet, i Pavillon B eller på efterskolen Klintsøgård.

Betaling og betingelser
Man betaler kr. 1.050 om ugen for kost, logi og undervisning. Beløbet dækker fuld forplejning, som er 19 måltider, anvist bolig og 6 undervisningslektioner efter eget valg.

Hvis man gerne vil deltage i flere foredrag/studiegrupper koster det 30 kr. pr. lektion.

Som medarbejder har man i Terrassens køkken desuden adgang til fri kaffe, the, kakao og kornkaffe i arbejdstiden og til morgengrøden. Der betales normal pris på kaffe mv. i caféen i receptionen og på kaffe osv. på Terrassen under aften-åbent kl. 20.00.

Hvis du har børn med
Du har mulighed for at tage dine børn med til Klint, men det skal aftales på forhånd. Medarbejderbørn betaler først for kost fra de er fyldt 12 år, og prisen er kr. 525 om ugen. Børn over 12 år skal passe en mindre daglig arbejdsopgave. I modsat fald betales kr. 1.050 om ugen.

Man skal tilmelde sig mindst en hel uge. (Tilmeld dig i god tid, der er rift om pladserne!)

Vi glæder os til at se dig i Klint til en sommer med arbejdsglæde og hyggelig samvær, og håber at vi alle kan være med til at gøre dit ophold positivt og inspirerende.

På kærligt gensyn i Martinus Center

Charlotte Anderson og Eigil Kristensen
Bestyrerne i Martinus Center Klint

4 - Charlotte glad4 -Stolt Eigil

image_pdfimage_print