Om Martinus Center

velkommen

Du finder Martinus Center i et naturskønt og fredeligt område ved Kattegat, nær den lille by Klint vest for Nykøbing Sjælland. Her grundlagde forfatteren Martinus i 1935 Danmarks første feriekoloni, Kosmos Feriekoloni. I 1946 ændrede Martinus navnet til Kosmos Ferieby, og endelig i 1977 kom centret til at hedde Martinus Center Klint – med tanke for stedets fremtidige rolle som åndeligt universitet og kulturcenter.

Martinus’ verdensbillede
Martinus Center er i dag et stort og moderne ferie- og kursuscenter med undervisning i Martinus Kosmologi. Du kan deltage i kurser, høre foredrag og via selvstudier studere Martinus’ verdensbillede. En fredfyldt atmosfære Samtidig er centret et kulturcenter og en fredelig oase for åndeligt søgende, hvor du kan blive inspireret af en lys og positiv stemning – præget af, at alle gerne vil bidrage til udviklingen af en ny human verdenskultur – i Martinus’ ånd.

Også ferie og refugie
Foruden at deltage i undervisningen kan man nyde et refugium eller ferieophold med ideelle betingelser for en fordybelse i Martinus’ verdensbillede, i livets store spørgsmål – eller måske et tiltrængt afbræk i hverdagen.

Hyggelige boliger
Du kan leje et ældre, hyggeligt sommerhus, værelse i en pavillon eller bo på centrets egen campingplads. Centret byder også på vegetarrestaurant og café samt foredragssal og studierum med alle moderne faciliteter.

Kursusprogram | Ferie og refugium |  Frivilligt arbejde


Et frit studium!
Det er helt frit, hvordan du ønsker at tilegne sig Martinus verdensbillede. Martinus opfordrede selv til, at man skal tage det med fra kosmologien, som man kan bruge og lade resten ligge. Der er altså ikke tale om en religion eller trosretning, og der er ikke på nogen måde tilknyttet særlige leve- eller kostregler, eller andet du skal følge, for at kunne studere kosmologien og lade dit liv inspirere heraf. Alle – uanset baggrund og religiøs orientering – er velkomne på Martinus Institut og Martinus Center Klint.

Martinus Center Klint
Klintvej 69, Klint
DK-4500 Nykøbing Sj.
CVR.: 19961486
Tlf. +45 59 30 62 80
E-mail: info@martinus.dk
Hjemmesider: martinuscenter.dk  & martinus.dk
Facebook:  facebook.com/MartinusCenter


image_pdfimage_print