CORONA INFORMATION

Indholdet på denne side er baseret på de nuværende informationer fra myndighederne og vil løbende blive opdateret i forhold til den aktuelle situation, som hele tiden udvikler sig.

Undervisning og ophold i Martinus Center vil blive afholdt i fuld samklang med Sundhedsstyrelsens anvisninger i forhold til hygiejne og afstand. Trygheden for kursister, frivillige medarbejdere og ansatte er vores højeste prioritet.

Opdateret den 9. juli 2020

FORÅRETS PROGRAM
– til og med fredag den 26. juni 2020

Forårets undervisningsprogram er helt aflyst, ligesom Terrassen og Cafeen er lukket.

Take Away fra Terrassen er dog åben visse dage i weekenderne. Hold dig orienteret om menu og tidspunkter her og på Facebook

ÅBENT: Udlejning af værelser og sommerhuse – Booking her
ÅBENT: Frivilligt arbejde i begrænset omfang – kontakt  klintfrivillig@martinus.dk
Arbejdsugen forventes gennemført som planlagt fra den 13. – 22. juni tilmelding her: klintfrivillig@martinus.dk

SOMMERKURSERNE
– fra den 27. juni til den 11. august 2020

Vi glæder os meget til at se dig og byde velkommen til Martinus Center Klint, som åbner for kursusaktiviteter fra lørdag den 27. juni.

Hent information om Convid-19 forhold som PDF på dette link

Vi følger myndighedernes anvisninger ang. Covid-19, som er beskrevet i det følgende.

Hygiejne

  • Husk de 5 hovedregler: Vask eller sprit hænder, host eller nys i ærmet, hold afstand og undgå fysisk kontakt, gør ekstra rent.
  • Myndighederne anbefaler, at man bliver testet for Covid-19, inden man ankommer. Se din Regions hjemmeside ang. hvordan det foregår. Udenlandske kursister skal orientere sig om de anbefalinger, der er i deres eget land, ang. hvordan man kan blive testet, hvis man ønsker det.
  • Hvis du har symptomer på corona, eller bliver syg under opholdet, skal du holde dig isoleret og om muligt tage hjem.
  • Der er opstillet spritautomater de steder, hvor mange færdes.
  • Vi har ansat ekstra rengøringshjælp, og der vil løbende blive sprittet af på de væsentlige kontaktflader såsom håndtag, armaturer og toiletter mv.

Afstandskrav

  • Vi indretter centeret i forhold til de gældende regler for forsamlinger. Fra onsdag d. 8. juli må der være max. 100 personer i samme rum med minimum 1 meters afstand til hinanden.
  • Det betyder i praksis, at der kun må være 100 personer i foredragssalen. Vi bliver derfor nødt til at prioritere adgangen til foredragssalen til de kursister, som deltager i hele ugekurset, og som bor på centeret, samt til dem, der har brug for tolkning. Alle øvrige gæster kan få adgang, hvis der er ledige pladser.
  • Vi live-streamer foredragene til dem, der ikke kan være i foredragssalen. Til det formål bruger vi Restaurant Terassen. Der er naturligvis også mulighed for at se live-streaming af foredragene på egen pc, telefon eller tablet. Du kan få nærmere information om dette i receptionen.
  • Deltagerantallet i studiegrupperne vil blive reguleret i forhold til rummets størrelse og afstandsreglen. For at vi kan planlægge dette, er det vigtigt, at du husker at aflevere din tilmelding til studiegruppen senest lørdag aften kl. 22.00 – såfremt dette er relevant for dig.
  • Nogle af vores arrangementer om aftenen kan muligvis blive afholdt udendørs alt efter vejret. På den måde kan alle være med.

Mad

Restaurant Terrassen vil i højsæsonen tilbyde portionsanrettet takeaway. Dvs. at du henter din morgenmad, frokost, aftensmad og kage/is på Terrassen og indtager den enten hjemme i din bolig eller ude på græsplænen. Der er et begrænset antal siddepladser inde på Terrassen.

Vi er sikre på, at vi nok skal få en inspirerende højsæson trods de udfordringer, som coronaen giver os. Vi gør vores bedste for at skabe trygge rammer for dig, og ser frem til en skøn sommer sammen med dig her på Martinus Center Klint.

Kærlig hilsen

Eigil Kristensen, Jens Christian Hermansen og Per Jan Neergaard

Ledelsesudvalget den 9. juli 2010


Nærmere informationer om alt det praktiske bliver opdateret efterhånden som det foreligger. Følg opdateringerne løbende her på siden og på Facebook. Desuden kan du holde dig løbende orienteret med vores nyhedsmail.

HUSK AT TILMELDE DIG I GOD TID!

Vi kan ikke udelukke, at der bliver loft over antallet af deltagere, så vi opfordrer til, at man tilmelder sig i god tid.

Tilmelding til sommerkursus kan i år kun foretages pr. mail eller telefon:

Booking e-mail: info@martinus.dk

Personlig betjening:
mandag – torsdag 9 – 12
Telefon +45 3838 0100

Kontakt os meget gerne
hvis du har spørgsmål

I denne særlige situation tilbyder vi  gratis tilbagebetalingsgaranti indtil dagen før dit kursus starter – uanset årsagen. Du har således ret til at aflyse din tilmelding uden begrundelse og uden at betale aflysningsgebyr.

 Tilmelding for frivillige medarbejdere

EFTERÅRETS PROGRAM 2020
– fra den 12. august

Weekendkursus den 25. – 27. september 2020 med titlen “Antiinflammatorisk, plantebaseret kost og Martinus’ åndsvidenskab” er aflyst grundet Corona-situationen.

Bortset herfra forventes resten af årets tilbud afviklet som planlagt.

Nærmere informationer om alt det praktiske bliver opdateret efterhånden som det foreligger. Følg opdateringer her på siden og på Facebook.

image_pdfimage_print

Digitalt undervisningstilbud 25. april 2020

Lørdag den 25. april kl. 14.30: Foredrag via YouTube
Samarbejdet med en højere magt
Afslutningsforedrag fra Martinus Center Klint, 9. august 2019,
v/ Ole Therkelsen  

Efter Ole Therkelsens ønske udsender vi ikke en ny live-indspilning med ham på lørdag, men lægger et af hans allerede indspillede (men ikke offentliggjorte) foredrag ud. Du kan høre Oles afslutningsforedrag fra sommerkurserne på Martinus Center Klint 2019 og på den måde få en fin påmindelse om den kommende sommersæson 2020.

Mange mennesker er nu bekymrede for, hvordan det skal gå med arbejde, økonomi, sygdom, familieliv osv. Men negative tanker er årsag til unaturlig træthed og udbrændthed. Derfor gælder det om at blive ven med livet og forstå, at livet er til for dig og at livet vil dig noget godt.

Foredraget sendes via vores YouTube-kanal. Se her.

———————————————————————————————————————————

Støt os!
Alle bidrag – store og små – er velkomne.
Støt på MobilePay 931514 ∙ dansk konto nr. 3565-0016913170.
Tilføj navn og CPR-nummer, hvis du vil have skattefradrag.
Svensk postgiro nr: 7 40 39–9.
Norge: Danske Bank 81110775105.

image_pdfimage_print