CORONA INFORMATION

Information om Covid-19 i forbindelse med
efterårskurser 2020

Vi glæder os meget til at se dig og byde velkommen på Martinus Center Klint. Vi følger myndighedernes anvisninger ang. Covid-19, som er beskrevet i det følgende.

Hygiejne

  • Husk de 5 hovedregler: Vask eller sprit hænder, host eller nys i ærmet, hold afstand og undgå fysisk kontakt, gør ekstra rent.
  • Myndighederne anbefaler, at man bliver testet for Covid-19, inden man ankommer. Se din Regions hjemmeside ang. hvordan det foregår. Udenlandske kursister skal orientere sig om de anbefalinger, der er i deres eget land, ang. hvordan man kan blive testet, hvis man ønsker det.
  • Hvis du har symptomer på corona, eller bliver syg under opholdet, skal du holde dig isoleret og om muligt tage hjem.
  • Der er opstillet spritautomater de steder, hvor mange færdes, og der vil løbende blive sprittet af på de væsentlige kontaktflader såsom håndtag, armaturer, toiletter mv.

Afstandskrav

  • Vi indretter centeret i forhold til de gældende regler for forsamlinger. Der må i øjeblikket max. være 50 personer i samme rum med min. 1 meters afstand til hinanden.

Mundbind

  • Ved besøg på vores Café Klint og Restaurant Terrassen skal du bære mundbind, når du går ind i lokalerne, og når du rejser dig fra din plads ved bordet, fx for at gå på toilettet eller hente mad og drikke.
  • Kravet om mundbind gælder så længe, du går eller står, men ikke når du sidder ned.

Vi er sikre på, at vi får et inspirerende kursus trods de udfordringer, som coronaen giver os.

Vi gør vores bedste for at skabe trygge rammer for dig, og ser frem til nogle skønne dage sammen med dig her på Martinus Center Klint.

Kærlig hilsen

Eigil Kristensen, Jens Christian Hermansen og Per Jan Neergaard
Ledelsesudvalget
Opdateret den 15. oktober 2020

 


 

Nærmere informationer om alt det praktiske bliver opdateret efterhånden som det foreligger. Følg opdateringer her på siden og på Facebook.

image_pdfimage_print

Digitalt undervisningstilbud 25. april 2020

Lørdag den 25. april kl. 14.30: Foredrag via YouTube
Samarbejdet med en højere magt
Afslutningsforedrag fra Martinus Center Klint, 9. august 2019,
v/ Ole Therkelsen  

Efter Ole Therkelsens ønske udsender vi ikke en ny live-indspilning med ham på lørdag, men lægger et af hans allerede indspillede (men ikke offentliggjorte) foredrag ud. Du kan høre Oles afslutningsforedrag fra sommerkurserne på Martinus Center Klint 2019 og på den måde få en fin påmindelse om den kommende sommersæson 2020.

Mange mennesker er nu bekymrede for, hvordan det skal gå med arbejde, økonomi, sygdom, familieliv osv. Men negative tanker er årsag til unaturlig træthed og udbrændthed. Derfor gælder det om at blive ven med livet og forstå, at livet er til for dig og at livet vil dig noget godt.

Foredraget sendes via vores YouTube-kanal. Se her.

———————————————————————————————————————————

Støt os!
Alle bidrag – store og små – er velkomne.
Støt på MobilePay 931514 ∙ dansk konto nr. 3565-0016913170.
Tilføj navn og CPR-nummer, hvis du vil have skattefradrag.
Svensk postgiro nr: 7 40 39–9.
Norge: Danske Bank 81110775105.

image_pdfimage_print