Dagmøde og gruppeophold

Hos Martinus Center i Klint, Odsherred har din gruppe eller virksomhed nu mulighed for at få en kursus- og konferenceoplevelse, ud over det sædvanlige!

Et ophold hos Martinus Center, tager udgangspunkt i beliggenheden i det naturskønne og fredelige område ved Kattegat kysten i Odsherred, nær den lille by Klint vest for Nykøbing Sjælland.

Her grundlagde forfatteren Martinus i 1935 Danmarks første feriekoloni, Kosmos Feriekoloni. I 1977 kom centret til at hedde Martinus Center Klint – med tanke for stedets fremtidige rolle som åndeligt universitet og kulturcenter.

Martinus Center er i dag et moderne kursuscenter, med konferencefaciliteter til over 200 deltagere foruden små og store møderum - og et sted med inspirerende atmosfære og masser af god tid.

Kontakt os på telefon 3838 0100 eller mail info@martinus.dk

Dagmøder

Vi tilbyder faciliteter til møder og konferencer fra 10 til 200 deltagere. Sammensæt selv jeres dag med te, kaffe, drikkevarer, snacks, brunch, frokost og aftensmad.

Ophold i centrets værelser og sommerhuse

Desuden tilbyder vi et unikt ophold, hvor man kan vælge mellem flere typer boliger fra helt moderne enkelt- og dobbeltværelser til en række af ældre og hyggelige sommerhuse og pavilloner.

Alle værelser har køkken eller adgang til køkken. Sommerhuse har bad, toilet og køkken. Der er altid tale om boliger med enkel indretning uden tv på værelserne.

  • Enkelt- og dobbeltværelser i pavilloner
  • Små og store sommerhuse
  • Campingplads

Øko vegetar restaurant & café

Det er en hjertesag for os at anvende økologiske og bæredygtige produkter i Restaurant Terrassen og  Café Klint. Vi laver sund og velsmagende vegetarisk mad, der bestemt ikke er kedelig.

Faciliteter

Fyrrebakken

  • Møde- og konference faciliteter fra 10 til 200 deltagere
  • Internet TV, audio- og videoudstyr
  • Gratis WiFi 100/100 fiber
  • Vegetar restaurant og café - øko og bæredygtig koncept
  • Inspirerende atmosfære
  • Grønne udendørsarealer til fri afbenyttelse
  • Skøn natur tæt ved strand og skov

Tilknyt en eller flere aktiviteter til jeres ophold

Omgivet af hav på tre sider byder Odsherred på en mangfoldighed af natur, badestrande, familieaktiviteter, friske råvarer, kunst, kultur og historie.
Find inspiration her!

Den skønne natur, den lyse stemning og masser af god tid!

huse-ved-strand camping-flag-baggrund 01-P1040030

# Pavillon B udefraPavillon 1Bro-PavB

 

Rec cafe fra vejcafe efter foredragTerrassen 15

Fyrrebakken stue 1 Udlejning Grupper Fyrrebakken stue 2

Kom til Klint med din egen studiegruppe

Er du en del af en studiegruppe, en Facebook gruppe eller lignende, som ønsker at mødes i Martinus Center, for at studere et selvvalgt emne ud fra Martinus’ analyser? Kontakt os da gerne for information om vores muligheder for at bistå jer. I er velkomne til at studere helt selvstændigt. Hvis I ønsker det, undersøger vi også gerne, om en af centrets undervisere kan bistå som ressourceperson og give inspiration til jeres studier. Denne mulighed er primært tilgængelig fra april til og med september.