Klint fødseldagsfest 2013

mindedagenSøndag den 12. maj 2013

Vi markerer centrets 78 års fødselsdag med en arrangement med foredrag, kaffe og kager samt rundvisning i Centeret.

Tilmelding er nødvendig – se nederst på siden.

Dagens program

Kl. 14.30 Velkomst  – i foredragssalen v/ Eigil Kristensen
Herefter foredraget: En ny videnskab om det åndelige v/ Karsten Jensen

Karsten Jensen

Karsten Jensen er uddannet ingeniør og og tidligere universitetsforsker. Han har bl.a. forsket i kunstig intelligens på Aalborg universitet. I dag arbejder han som gymnasielærer på Slotshaven tekniske gymnasium i Holbæk.

Mennesket behersker i dag naturen gennem naturvidenskabelig viden og moderne teknologi i en grad som aldrig før. Til gengæld har der aldrig været større rådvildhed, når det gælder forståelsen af vores indre åndelige natur. Religionerne har for mange mistet deres inspirationskraft og naturvidenskaben har intet at tilbyde, når det gælder spørgsmål om vores personlige møde med livets mangfoldige, behagelige og ubehagelige udtryksformer.

Den danske forfatter Martinus (1890-1981) har igennem sit omfattende forfatterskab formuleret et åndsvidenskabeligt verdensbillede, der giver logisk begrundede svar på netop denne type af spørgsmål.

Martinus skrev på grundlag af en intuitiv evne til at skue universelle sammenhænge, men formulerede sine indsigter på en måde, så den logiske sammenhæng i verdensbilledet kan kontrolleres af mennesker med en human og videnskabelig tankegang.

Foredraget giver en introduktion til Martinus’ forfatterskab og unikke indsigter, der giver ham en særlig plads i den åndsvidenskabelige tradition, som har eksisteret siden slutningen af 1800-tallet.

Kl. 15.30 Fødselsdagskage – i Restaurant Terrassen

Gå ikke glip af de dejlige veganske kager!

Gå ikke glip af de dejlige veganske kager!

Dagen fortsætter med the, kaffe og kager til et hyggelig eftermiddag på Restaurant Terrassen. Centrets medarbejdere vil i dagens anledning kreere lækre og sunde fødselsdagskager af den økologiske og veganske slags.

Kl. 17.00 Rundvisning i Centret v/ Eigil Kristensen

Få mere at vide om Martinus Center og dets historie og udvikling på denne rundtur.

Flaget-1936Glimt fra 78 år i Klint

I anledning af fødselsdagen har vi lagt et indlæg ud med fotografier fra de allerførste år i Klint. Her kan du læse lidt om hvordan det hele begyndte og finde links til fotogalleriet og begivenhedsoversigten, hvor du kan læse meget mere om Klints historie og de mange mennesker, der var med til at skabe det hele! God fornøjelse..

Tilmelding og pris

Af hensyn til traktementet beder vi om tilmelding senest
den 9. maj til Kristina på mail: kristinaschjerning@gmail.com

  • Samlet pris for foredrag, the, kaffe og kager: kr. 125.
  • Pris kun for foredrag: kr. 70 (tilmelding ikke nødvendig)

Lørdagsforedrag den 11. maj. kl. 14.30: “Kend dig selv” v/Ole Therkelsen
Få ekstra udbytte af weekenden ved også at høre lørdagsforedraget. Se særskilt omtale af dette foredrag, som efterfølges af en spørgetime og mulighed for vegetarisk spisning på Terrassen.

image_pdfimage_print