Boliger forår & efterår

BlokhuseFerie og Refugium ophold
Du kan hele året – undtagen under vores sommerkurser og Nytårskursus – leje en feriebolig i centret til lavsæsonpris. Du kan altid leje et værelse i en af pavillonerne A eller C, og når vejret tillader det i vores øvrige boliger, som tæller både værelser og vore dejlige sommerhuse.

I 2021 kan der lejes bolig til lavsæsonpris fra 1. marts til 26. juni og igen fra 7. august til 28. december.

Reserver ophold her

Under de 6 ugers sommerkurser: 26. juni til og med 7. august kan der udelukkende lejes bolig i forbindelse med deltagelse i sommerens ugekurser – du kan læs mere om betingelser og muligheder for leje af boliger under sommerkurserne her.

Hvad du kan forvente af boligerne
Martinus Center har et beskedent budget og bliver drevet ud fra den betragtning at priserne skal holdes på et så lavt niveau, at så mange som muligt – uanset økonomisk baggrund- kan få glæde af et ophold i Centeret. Boligerne er fortrinsvis ældre, men hyggelige og indrettet uden tanke på luksus. De er pæne og velholdte takket være de mange frivillige medarbejdere, der året rundt arbejder hårdt for at drive og vedligeholde centret. For at holde priserne nede har vi valgt at overlade det til gæsterne selv at holde sin bolig ren under opholdet og efterlade det pænt og rengjort til den næste gæst.

Grupper er også velkomne i Klint
Vi modtager også mange foreninger og grupper, der lejer sig ind i boliger og afholder intern uddannelse, møder og lignende. Læs mere om mulighederne her.

Herunder er et udvalg af boligerne. Du kan finde flere boliger her sommerhuse

Værelse i Pavillon A eller C
Pavillon A

Værelserne er moderne indrettet med eget bad og toilet samt tekøkken og køleskab. Direkte udgang til sydvestvendt terrasse. Der er Internet på alle værelser samt fælles tv-stue i pavillonen.

Forår & efterår
Enkeltværelse Dag 425 / Uge 2.415
Dobbeltværelse Dag 575 / Uge 3.255

 

Sommerhuse
Husene skal bookes for minimum 2 døgn og der betales for elforbrug efter måler.
Herunder eksempler på sommerhuse. Du kan se alle sommerhusene her.

Klokken 2014. 001Sommerhus Klokken
Kokken er et af vore mest populære sommerhuse, og beliggende ved stranden med havudsigt.
3 sovepladser i 2 rum.
Køkken, toilet og bad.

Forår & efterår
Dag 600 / Uge 3.360 (+ el efter måler)

 

Sommerhus ‘Vendelbo’
Sommerhus med havudsigt til 4 personer. Der er 3 sovepladser i selve sommerhuset plus yderligere 1 soveplads i annekset. I alt 3 rum.
Køkken, toilet og bad.

Forår & efterår
Dag 600 / Uge 3.360 (+ el efter måler)

 

Lejlighed ‘N’ eller ‘O’Lejlighed N
De to lejligheder er beliggende centralt i selve centeret overfor Restaurant Terrassen, og består af 2 rum med i alt 4 sovepladser.
Køkken, toilet og bad.

Forår & efterår
Dag 600 / Uge 3.360 (+ el efter måler)

Sommerhus ‘Stidsens hus’
Dejligt rummeligt sommerhus med havudsigt kun 2 minutters gang fra Centeret. Der er 4 sovepladser i selve sommerhuset plus yderligere 2 børnesenge i annekset. I alt 3 rum. Køkken, toilet og bad.

Forår & efterår
Dag 600 / Uge 3.360 (+ el efter måler)

image_pdfimage_print