Udlejning & Refugium

refugie-1Ferieophold i Klint med åndelig inspiration
Har du lyst til fred og ro, kan du leje en af vore dejlige ferieboliger. Under sommerens 6 kursusuger, er alle boliger forbeholdt kursister, men forår og efterår har man mulighed for at leje boliger til lavsæsonpris også uden deltagelse i kursus.

Vælg sommerhus eller værelse i pavillon
Se Priser og boliger
Læs mere om refugium..
Se tilmelding og betingelser

I 2020 kan der lejes bolig til lavsæsonpris,
forår fra 6. april til 27. juni og efterår fra
9. august til 15. oktober.

Reserver ophold her

Et andet Klint
Mange holder mest af Centeret uden for sommersæsonen. – Hvor trængslen er mindre, og hvor der er fred og ro til for­dybelse og refleksion. Hvor der er mere tid til at nyde naturen, og hvor den særlige stemning i Klint måske kommer tydeligere frem.

Boligerne
# Stidsens hus stortVores boliger er fortrinsvis ældre, men vedligeholdte, hyggelige og velfungerende. Martinus Center bliver drevet ud fra den betragtning at holde så lave priser, at så mange som muligt – uanset økonomisk baggrund – kan få glæde af et ophold.

Derfor har vi også overladt det til gæsterne selv at klare rengøringen under opholdet og beder venligt om at alle vore gæster respekterer denne ordning og efterlader lejemålet pænt og rengjort til glæde for den næste gæst.
Se boligerne..

Refugie

Refugiet er et tilbud til Martinus-interesserede og andre, som ønsker at trække sig tilbage fra hverdagslivet i en kortere refugie-3periode.

Formålet med et refugie ophold kan være at arbejde med et forskningsmæssigt eller kunstnerisk emne, eller simpelthen bare slappe af og filosofere over livet. Der er adgang til bibliotek med bøger og video om Martinus Kosmologi.

Læs mere om refugium..

Reserver ophold her

Restaurant, Café og faciliteter

Vores vegetar restaurant Terrassen tilbyder på alle kursus- og foredragsdage dage vegetarbuffet kl. 17.30 til en pris af kr. 95,- og Café Klint er åben på alle kursusdage og andre dage efter behov. Her kan du købe, låne og læse bøger om Martinus Kosmologi eller hygge dig med en cafélatte eller en dejlig kop te. Her kan du også købe vegetariske frokostsandwich og juice m.m.

  • WiFi Internetadgang – bredbånd Fiber 100/100
  • PC, kopierings- og printfaciliteter
  • Boghandel og bibliotek (Martinus Litteratur)
  • Cykeludlejning, TV stuer

Læs om refugium | Se boliger og priser | Læs om Odsherred

image_pdfimage_print