Sommerkurser 2017

image_pdfimage_print

Sommerkurserne afholdes over 6 uger
fra lørdag den 1. juli til og med lørdag den 12. august 2017.

Reserver sommer kursus her

Sommer uge 1 er særlig egnet for de, der ønsker at få overblik over kosmologien. Hver dag følges et gennemgående emne fra morgen til aften og man kan få fuldt udbytte af undervisningen selvom man ikke har noget forudgående kendskab til Martinus Kosmologi.

Også tilmelding til kun enkelte dage i uge 1, hvor man følger den pågældende dags undervisning.
Læs mere her!

Martinus Festdag lørdag den 12. august 2017
Som fejring af Martinus’ fødselsdag og som afslutning på sommersæsonen i Klint afholdes der hvert år en sammenkomst med taler og underholding i foredragssalen. Pausen holdes på Restaurant Terrassen, der byder på kaffe, te og et stort kagebord.

Tilmelding er nødvendig – se programmet her

Undervisningen er åben for alle
Undervisningen er bygget op over 6 forskellige ugetemaer og består af foredrag og studiegrupper. Der kræves ingen forudgående kendskab til Martinus Kosmologi for at deltage. Således er der hver uge en studiegruppe, hvor mindre erfarne kursister kan deltage med fuldt udbytte. Foredragene bliver så vidt muligt simultantolket til dansk og svensk. Der er desuden adgang til teleslynge.

sommerdag

Internationale uger
De to sidste uger, uge 5 og 6 er internationale uger, hvor der også er foredrag og studiegrupper på engelsk. Foredragene tolkes i disse to uger til engelsk, spansk, tysk, hollandsk og efter behov til andre sprog.

På engelsk -– nu også i uge 4
Sommeren 2017 tilbyder vi engelsksproget undervisning også i uge 4. Morgen- og aftenforedrag tolkes til engelsk. Vi har symbolgennemgange på engelsk og en engelsktalende studiegruppe, der er åben for alle interesserede, også skandinaver.

sommerstemning

Undervisning og bolig
Sommerundervisningen koster kr. 1.150 pr. uge (Studiekort, der dækker alle foredrag og deltagelse i studiekreds.) Kursister kan vælge at bo hjemme eller leje en bolig i Centeret. Alle boligpriser er angivet eksl. studiekort. Da alle boliger er forbeholdt kursister under sommerens kurser, skal der altid betales for mindst ét studiekort, hvis man ønsker at leje en bolig i denne periode. Den eneste undtagelse gælder for enlige forældre med børn under 12 år, der kan nøjes med at betale særskilt for de foredrag, de overværer, såfremt de ikke deltager i en studiegruppe. Deltagelse i en studiegruppe kræver altid studiekort.

Reservation af kursus bolig
Centeret råder over en række værelser og små lejligheder i Pavilloner og mindre huse og nogle hyggelige sommerhuse. Desuden har man muligheden for at campere. I sommerperioden er der også mulighed for at deltage i frivilligt arbejde.

Sommerens temaer

Her kan du se sommerens studiegrupper

UGE 1 : Et livssyn der giver mening
lørdag den 1. juli – lørdag den 8. juli 2017
Hvordan vi ser på livet og vore medmennesker, er bestemmende for, hvordan vi vælger at leve vores liv. Forståelsen af vores bevidsthed, og hvad kærlighed egentlig er, er afgørende for den nødvendige kursændring mod en mere fredelig og sund verden. Åndsvidenskabens synliggørelse af en kærlig hensigt bag alle livets detaljer giver livsmod og er en stor hjælp i mødet med livets udfordringer og nydelser.

Sommer uge 1 er særlig egnet for de, der ønsker at få overblik over kosmologien. Der kræves ingen forudgående kendskab til Martinus Kosmologi for at få udbytte af undervisningen i uge 1.
Hver dag følges et gennemgående emne fra morgen til aften.

UGE 2 : Hvem er jeg, hvem er Gud?
Lørdag den 8. juli – lørdag den 15. juli 2017

En teori om alting er umulig at finde uden åndsforskning. Med udforskningen af det levende bag alt finder vi ikke kun nøglen til selvforståelse, men til principperne bag al skabelse. Med forståelsen af det levende, der opretholder verdensaltet, lige fra det mindste mikrokosmos til det største makrokosmos, ses skæbnedannelsen som en dialog i et personligt gudsforhold.

UGE 3 : Bevidsthedens mysterium
lørdag den 15. juli – lørdag den 22. juli 2017

Hvad er tanker og følelser, og hvor kommer de fra? Naturvidenskaben viser hvilken stærk indflydelse tankerne har på kroppens elektriske, kemiske og hormonelle processer. Ud fra åndsvidenskaben er der bevidsthed bag al bevægelse i hele universet. Kosmisk set er alt tanke. At blive herre over sin tanke er derfor dybest set at blive herre over sin skæbne.

UGE 4 : Vi møder os selv
lørdag den 22. juli – lørdag den 29. juli 2017

Hele evolutionen udgør en gradvis opvågning fra en ubevidst tilstand. Først bliver vi bevidste om den ydre verden, derefter om vores indre verden af tanker og følelser. Åndsvidenskaben åbner for en opdagelsesrejse, hvor synet af et levende verdensalt åbenbares. Hver enkelt individs liv og skæbne udgør en meningsfuld undervisning og spejling på vejen mod en højere selvforståelse.

UGE 5 : Verdenssituationen i et kosmisk perspektiv
lørdag den 29. juli – lørdag den 5. august 2017
Lys og mørke har nok aldrig før i menneskets historie stået i så stærk kontrast. Aldrig tidligere har der været så mange humane kræfter og initiativer, samtidig med at de økonomiske og militære krige afslører sin hensynsløshed tydeligere end nogensinde. Vi er midt i kulminationen af en gammel verdenskulturs undergang og fødslen af en ny.

UGE 6 : Livet – en hjertesag
lørdag den 5. august – lørdag den 12. august 2017
Kan vi lære os at tænke med hjertet? Ja, det er ifølge åndsvidenskaben formålet med hele vores nuværende udvikling. Det er en kunst at få sit intellekt og sin følelse til at samarbejde harmonisk. For det kosmisk modne menneske er det både forstand og humanitet, der styrer tilfredsstillelsen af alle længsler og begær. Kærlig omsorg i vores forhold til næsten åbner for sansningen af den kærlighed, der gennemstrømmer og opretholder livet selv.

Her kan du se sommerens studiegrupper

Reserver sommer kursus her

image_pdfimage_print