Foredrag foråret 2018

Foredragene afholdes lørdag eftermiddage
kl. 14.30 på Restaurant Terrassen
Alle er velkomne og foredragene er altid tilrettelagt så man ikke behøver forudgående kendskab til Martinus’ kosmologi for at kunne deltage med udbytte. (Ingen tilmelding).
Pris kr. 85,- inkl. kaffe og te i pausen.

Påsken: Desuden er der offentlige aftenforedrag i påsken.

Restaurant Terrassen

IMG_0527

Efter foredragene er Restaurant Terrassen åben og byder
Kl.17.30 på vegetarisk buffet til kr. 95,-

Forårets foredrag

Foredrag
Ole Therkelsen
Lørdag kl. 14.30
17. marts 2018
Videnskaben, universet og Gud
Mennesket har til alle tider studeret universet. I åndsvidenskaben studerer vi universet som en levende arbejdende organisme på en ny måde, der forener
videnskab og religion.
Foredrag
Solveig Langkilde
Lørdag kl. 14.30
31. marts 2018
På vej mod et tredje køn
Martinus beskriver, at det maskuline i kvinden og det feminine i manden er i stærk udvikling. En udvikling, der ligger bag forvirringen på det seksuelle område, regnbuefamiliernes opståen og opbrud af kønsnormer. Vi er vidne til, at et tredje køn gradvist er ved at vokse frem med en tiltagende balance mellem det feminine og det maskuline.
Foredrag
Kenneth Ibsen
Lørdag kl. 14.30
14. april 2018
Kostens betydning set i et kosmisk perspektiv
Fra et åndsvidenskabeligt perspektiv består alt af vibrationer. For at holde vor organisme sund og rask er det vigtigt at give den en næring, der er tilpasset vores udviklingstrin. Mange mennesker kan ikke længere tåle de grove vibrationer i den animalske kost. Med tilvænning til en plantebaseret kost kan vi få en afgørende hjælp til at skabe en sund sjæl og en sund krop.
Foredrag
Sören Grind
Lørdag kl. 14.30
12. maj 2018
Alt liv er forbundet – enhed og mangfoldighed
En grundlæggende årsag til lidelse er oplevelsen af separation. Vores tryghed i flokken og i familien udfordres stærkt i en tid med voksende selvstændighed og individualitet. Med udviklingen af den humane følelse og den stærkt voksende internationalisme mærker stadigt flere mennesker en forbundethed, der ikke begrænses af nationalitet, køns- og klassetilhørsforhold. Fælles interesser, kunst og videnskab bygger broer mellem mennesker.
Foredrag
Lene Jeppesen
Lørdag kl. 14.30
2. juni 2018
Med intuitionen ser vi livets tale
Når vi ikke med vores egne sanser kan efterprøve alt, hvad Martinus forklarer, så skyldes det, at vores intuition endnu ikke har den nødvendige kapacitet, for at vi kan sanse kosmisk. Men det betyder ikke, at vi ikke allerede nu kan begynde at nyde godt af forløbersymptomerne og øve os i at se livets tale til os, mens vores skytsengle langsomt vejleder os på rejsen mod opnåelsen af evnen til fuldkommen næstekærlighed.
Foredrag
Tryggvi Gudmundsson
Lørdag kl. 14.30
16. juni 2018
Har mennesket en fri vilje?
Martinus’ kosmiske analyser af vores evige struktur og bevidsthed giver os en dybere forståelse af, hvad det er at være menneske, og hvilke drivkræfter der ligger bag vores bevidsthed og vores handlinger. Om mennesket har en “fri vilje” eller ej, har filosoffer diskuteret i århundreder. Foredraget vil belyse, at de forskellige opfattelser om viljens frihed hhv. determinisme ikke behøver at være i konflikt med hinanden, men netop kan leve side om side og supplere hinanden.
image_pdfimage_print