Konference om kreativitet, kunst og innovation

Weekend konference v/ Jens Christian Hermansen m. fl.
Lørdag 26. maj kl. 10 til søndag 27. maj kl. 13
Pris m/ bolig kr. 875 | u/ bolig kr. 600

Tilmelding | Praktiske oplysninger om kursus og bolig

Der kan tilkøbes frokost og aftensmad lørdag, samt morgenmad og frokost søndag.

Weekendkonference om kreativitet, kunst og innovation
Kreativitet er en vital del af vores tilværelse. Indenfor kunsten er den en kilde til originale udtryk; i vores personlige liv er den en ressource til forandring og udvikling; og indenfor videnskab, ledelse og økonomi er den katalysatoren bag vækst og innovation. Hvordan kan vi bruge kreativiteten i det ’godes’ tjeneste: til at skabe et mere kunstnerisk og legende forhold til livet? – til at udtænke positive visioner for fremtiden? – og, på den helt store bane, til at løse de vigtigste problemer og udfordringer vi står overfor i verden i dag?

Vi samler forskere med speciale indenfor området og udøvende kunstnere i et helhedsorienteret program, der involverer teoretiske perspektiver, konkrete case stories, kunstneriske indslag m.m.

Der vil være oplæg af Lotte Darsø, lektor ved Aarhus Universitet, koreograf, danser og underviser Anne Külper, tidl. lektor ved Lunds Universitet og multikunstner Dennis Persson, samt skuespiller Ole Lemmeke. Tovholder for dagen er Jens Chr. Hermansen.

Om konferencerne
Formålet med konferencerne på Martinus Institut og på Martinus Center Klint er at skabe dialog mellem åndelige og kulturelle strømninger i samtiden og Martinus’ analyser. Hver gang inviteres en eller flere gæster, der har særlig viden inden for et givet felt eller på anden vis har bidraget til den offentlige debat. Konferencerne er et åbent og dialogisk forum, der henvender sig til alle med interesse for dagens tema (forudgående kendskab til Martinus’ analyser ej nødvendigt).

Man kan læse om konferencerne på Martinus Institut og på Martinus Center her

Oplægsholdere

Konferencen afholdes på
Martinus Center Klint
Klintvej 69, Klint
DK-4500 Nykøbing Sjælland.

image_pdfimage_print