Konference om psyke, krop og sundhed

image_pdfimage_print

Konference v/ Jens Christian Hermansen m. fl.
Lørdag 13. maj kl. 10 til søndag 14. maj kl. 13
Pris m/ bolig kr. 775 | u/ bolig kr. 500

Tilmelding | Praktiske oplysninger om kursus og bolig

Der kan tilkøbes frokost og aftensmad lørdag, samt morgenmad og frokost søndag.


Vi vil på konferencen se på nogle af de brydninger, der i disse år finder sted indenfor sundhedsområdet. Vi er ifølge visse iagttagere vidne til et begyndende paradigmeskifte, som udfordrer det materialistiske paradigme, der er dominerende i dag. På konferencen udforsker vi, hvilke forandringer der konkret er tale om, og hvad de videre perspektiver er for vores forståelse af sundhed og behandling af sygdomme.

Konferencen byder på et helhedsorienteret program, hvor både den fysiske og psykiske dimension indgår – ligesom der vil indgå teoretiske perspektiver såvel som egne erfaringer, konkrete case stories og praktiske redskaber, man kan tage med hjem.

Der vil være god mulighed for spørgsmål og dialog.

Vel mødt til en begivenhedsrig weekend!

Som gæster har vi inviteret Peter Lund Frandsen, der er leder af Institut for Integreret Behandling i København, samt praktiserende psykolog Kim Nygaard, der er faglig leder på Psykoterapeutisk Institut i Århus. Desuden vil der være oplæg af Rune Östensson, Sören Grind og Jens Christian Hermansen, der vil kaste lys over weekendens tema.

Om konferencerne
Formålet med konferencerne på Martinus Institut og på Martinus Center Klint er at skabe dialog mellem åndelige og kulturelle strømninger i samtiden og Martinus’ analyser. Hver gang inviteres en eller flere gæster, der har særlig viden inden for et givet felt eller på anden vis har bidraget til
den offentlige debat. Konferencerne er et åbent og dialogisk forum, der henvender sig til alle med interesse for dagens tema (forudgående kendskab til Martinus’ analyser ej nødvendigt).

Man kan læse om konferencerne på Martinus Institut og på Martinus Center her

Oplægsholdere

Peter Lund Frandsen er leder af Institut for Integreret Behandling i København. Han har en baggrund i lægevidenskab, fysik og filosofi. Han har særlig ekspertise indenfor nye sundhedsparadigmer og behandlingsmetoder.
www.ennytidsbiologi.dk
Kim Nygaard er faglig leder på Psykoterapeutisk Institut i Århus og København. Derudover er han praktiserende psykolog og har erfaring med gruppeudvikling, traumebehandling, krisehåndtering og selvudvikling.
www.overgange.dk
Rune Östensson er sundhedsrådgiver med baggrund i mikrobiologi, medicin og alternativ behandling. Han er mangeårig underviser og kursusholder i Martinus kosmologi i Danmark og Sverige.
http://livsenheten.se
Sören Grind er praktiserende psykolog. Han har erfaring med behandling af stress og udbrændthed, psykiske kriser, relationsproblemer og psykosomatiske problemer. Han er mangeårig underviser og kursusholder i Martinus kosmologi i Danmark og Sverige.
dynamiskbalance.dk
Jens Christian Hermansen er ph.d. i sociologi og ekstern lektor ved Københavns Universitet. Han har tidligere forsket i alternativ behandling som kulturstrømning i Danmark
Program lørdag kl. 10-17
10:00 – 11.00 Velkomst og introduktion til weekenden: Om psyke, krop og sundhed v/ Jens Christian Hermansen
11.00 – 11.15 Pause
11.15 – 12.15 På vej mod en ny tids biologi v/ Peter Lund Frandsen
12.30 – 13.30 Frokost
13.30 – 14.30 Spørgsmål og dialog med Peter Lund Frandsen
14.30 – 15.00 Pause
15.00 – 16.00 Lad maden være din medicin v/ Rune Östensson
16.00 – 17.00 Fælles afrunding med spørgsmål og dialog v/ alle
Program søndag kl. 9-13
09.00 – 10.00 Åndsvidenskaben i den terapeutiske proces v/ Sören Grind
10.00 – 10.15 Pause
10.15 – 11.15 Dilemmaet mellem at behandle og at hjælpe v/ Kim Nygaard
11.15 – 11.30 Pause
11.30 – 13.00 Panelsamtale og afrunding på konferencen v/ alle
_______________

Konferencen afholdes på
Martinus Center Klint
Klintvej 69, Klint
DK-4500 Nykøbing Sjælland.

image_pdfimage_print