Tankens magt, sundhed og livslyst

image_pdfimage_print

Ugekursus v/ Ole Therkelsen
21. – 27. maj 2017 |søndag kl. 19.00 – afrejse lørdag formiddag

Pris 2.500 m/bolig og 1.150 u/bolig.
Tilmelding | Praktiske oplysninger om kursus og bolig

KURSET ER AFLYST!


Vores sundhed og livskraft afhænger af tankernes kvalitet. Martinus mener at bestemte tanker virker ind på bestemte organer. I løbet af ugen lærer vi åndsvidenskabens dybtgående forståelse af årsagerne til sygdom og helbred at kende. Taknemmelighed og glæde ved livet, positive tanker og en kærlig væremåde viser sig være afgørende på vejen til livslyst og sundhed.
Hver morgen indledes med et kort oplæg af Ole i forbindelse med dagens tekst, der som regel er en artikel af Martinus eller en symbolforklaring fra symbolbogen, Det Evige Verdensbillede, bog 5.


Program
Kurset begynder med en velkomst søndag den kl. 19.00 på Terrassen.
Mandag-fredag mødes vi i studiegruppen kl. 9.30-12.00, hvor vi i fællesskab gennemgår dagens tekst, som vi hver især har forberedt dagen forinden. Der vil være rig lejlighed til dialog og spørgsmål.
Nogle eftermiddage er der spørgetime og dialog kl. 16.00 for alle deltagere på alle kurser i Klint. Om aftenen kl. 19.00 vil der være foredrag, DVD-film eller Martinus-foredrag på CD. Fredag afsluttes med fælles hyggeaften og der er afrejse lørdag formiddag.

Ugeplan 2016

Jeg glæder mig til at se jer alle – Vel mødt til studium og hygge!
De kærligste hilsener fra Ole Therkelsen

Information

  • Vi mødes søndag kl. 19.00 og har hjemrejsedag lørdag formiddag. Du er velkommen til at ankomme allerede fra kl. 15.00 søndag. Undervisning og spisning foregår på Terrassen.
  • Vegetarisk aftensmad kan købes på restaurant Terrassen for 90 kr. (daglig kl. 17.30) på ankomstdagen og resten af ugen, mens man sørger selv for morgenmad og frokost, dog kan man mandag til lørdag kl. 12.00 købe sandwich i cafeen samt forskellige vegetariske kolonialvarer.
    Cafeen har åben dagligt kl. 12.00 – 16.00.
  • Sengelinned og håndklæder medbringes eller lejes i receptionen.
  • Boligen afleveres rengjort til næste gæst eller rengøring kan bestilles i receptionen ved ankomst.
  • Prisen for kurset er 2.500 kr. inklusiv bolig samt the og kaffe i pauserne.
    Uden bolig koster kurset 1.150 kr.

Kurset afholdes på
Martinus Center Klint
Klintvej 69, Klint
DK-4500 Nykøbing Sjælland

image_pdfimage_print