Alt er tanke – tankens kredsløb

image_pdfimage_print

Ugekursus v/ Sören Grind
17. – 23. september 2017 | søndag kl. 19.00 – afrejse lørdag formiddag

Pris m/ bolig kr. 2.500 og u/ bolig kr. 1.150
Tilmelding | Praktiske oplysninger om kursus og bolig


Mange mennesker betragter skæbnen som et resultat af tilfældigheder. Åndsvidenskaben tilbyder en videnskab om skæbnedannelse. Det er takket være alle fejltagelser og udfordrende skæbner gennem mange liv, at vi bliver søgende og modtagelige for undervisning i den moral, der kan vejlede os til en lysere skæbne. Vi har brug for en kærlighedsvidenskab for at forstå, hvor intimt alt liv er flettet sammen, og hvordan alle vores tanker, følelser og handlinger har indflydelse på livsoplevelsen og skæbnen.

Program
Kurset begynder med en velkomst søndag den kl. 19.00 på Terrassen.
Mandag-fredag mødes vi i studiegruppen kl. 9.30-12.00, hvor vi i fællesskab gennemgår dagens tekst, som vi hver især har forberedt dagen forinden. Der vil være rig lejlighed til dialog og spørgsmål.
Nogle eftermiddage er der spørgetime og dialog kl. 16.00 for alle deltagere på alle kurser i Klint. Om aftenen kl. 19.00 vil der være foredrag, DVD-film eller Martinus-foredrag på CD. Fredag afsluttes med fælles hyggeaften og der er afrejse lørdag formiddag.

Ugeplan 2016

Information

  • Vi mødes søndag den kl. 19.00 og har hjemrejsedag lørdag formiddag. Du er velkommen til at ankomme allerede fra kl. 15.00 søndag. Undervisning og spisning foregår på Terrassen.
  • Vegetarisk aftensmad kan købes på restaurant Terrassen for 90 kr. (daglig kl. 17.30) på ankomstdagen og resten af ugen, mens man sørger selv for morgenmad og frokost, dog kan man mandag til lørdag kl. 12.00 købe sandwich i cafeen samt forskellige vegetariske kolonialvarer.
    Cafeen har åben dagligt kl. 12.00 – 16.00.
  • Sengelinned og håndklæder medbringes eller lejes i receptionen.
  • Boligen afleveres rengjort til næste gæst eller rengøring kan bestilles i receptionen ved ankomst.
  • Prisen for kurset er 2.500 kr. inklusiv bolig samt the og kaffe i pauserne.
    Uden bolig koster kurset 1.150 kr.

Kurset afholdes på
Martinus Center Klint
Klintvej 69, Klint
DK-4500 Nykøbing Sjælland

image_pdfimage_print